aanbieding voor drie massages

geïnspireerd door Lomi Lomi en Ayurveda

In 2017 heb ik een aanvullende massagecursus gevolgd: Lomi-Lomi. Dit is een massagevorm afkomstig uit Hawaï en die net als de Ayurvedische massage die ik praktiseer, een volledige lichaamsmassage is.

In de Huna, een Hawaïaanse filosofie, gaat het vooral om de twee zaken: Harmonie en Liefde. Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer tot blokkades in de energiestroom leidt. De massage zorgt ervoor dat die blokkades verzacht worden of verdwijnen en heeft daarom een helende werking.

Lomi is de Hawaïaanse term voor massage en betekent “drukken, kneden, wrijven”, maar ook “met fluwelen pootjes van een tevreden kat aanraken”.

Effectief

Net als in door Ayurveda geinspireerde massage die ik al wat jaren geef, bevordert mijn op Lomi Lomi geinspireerde massage je levensenergie. Het heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop, organen en immuunsysteem. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen.

Met een extra boost de lente tegemoet!

Geniet van de ontspanning en het weldadig effect. Geniet van de ‘dans’! Het ondergaan van een massage vervordert je levenslust en energie.

Jouw bijdrage voor een massagesessie

De prijs van € 70 incl. BTW gaat uit van een sessie van aankomst, massage (circa 1,5 uur) en rusten, alles bij elkaar dus ruim 2 uur.
Wanneer ik bij jou thuis masseer komen daar nog mijn reiskosten bij (0,20 per km heen en terug vanaf Zeist).

Bij gebruik van je eigen grote handdoeken en eventueel een dunne deken geef ik een korting van € 3 op bovengenoemde prijs.

Lees ook deze pagina over de praktische zaken en voorwaarden voor mijn massage.

speciale prijs

Wil je geregeld gemasseerd worden? Dan is de speciale prijs € 145,- incl. BTW voor een ‘strippenkaart’ van drie massages. Je kunt ook iemand anders op jouw strippenkaart een massage cadeau doen. De strippenkaart betaal je bij de eerste massage contant (er kan gepind worden) en is drie maanden geldig.
Wanneer ik bij jou thuis masseer komen daar nog mijn reiskosten bij (0,20 per km heen en terug vanaf Zeist).
Bij gebruik van je eigen grote handdoeken en eventueel een dunne deken geef ik een korting van € 9 op bovengenoemde prijs. Dus dan € 136,- !

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.