wie ben ik en wat doe ik

Reinier in beweging
Ik ben Reinier van Alphen

en woorden als autodidact en selfmade man passen goed bij mij. De rode draad in mijn leven is het projectmatig werken. Daarbij heb ik een helikopterview op financiële zaken, automatisering en communicatie. Mijn streven is maatschappelijke meerwaarde toevoegen aan dat waar ik mijn energie aan besteed. En aandacht geven aan evenwicht tussen ecologische, economische en sociale belangen.

Zoals zoveel mensen in deze tijd, had ook  ik (in 1999) een burn-out ‘nodig’ om mij bewuster en gevoeliger te maken. Zodoende kon ik nieuwe keuzes maken en richting geven aan mijn leven. Dat betekende meer met de handen werken en minder met het hoofd, dus niet alleen denken en praten, vooral ook fysiek bezig willen zijn. Kortom voor mij is dat geworden: bewegen op allerlei gebied!

Soms met de stroom mee, dan weer tegen de stroom in

Na 35 jaar verschillende managementfuncties waaronder in het onderwijs, ben ik nu onder meer als holistisch en intuïtief masseur werkzaam.
Daarnaast volgde ik een groot deel van de opleidingmodules tot vitaliteitscoach. Dus wanneer het je ontbreekt aan zingeving, voldoening en energie op dit moment in leven, dan kan ik je helpen. Of wanneer je het contact met jezelf en je behoeften niet vanzelfsprekend is. Of dat je vragen hebt  over ‘waar gaat het nu werkelijk om in mijn leven…’. Een goed gesprek doet wonderen!

Enthousiast bekwaam ik mij nu ook als Dialoog gespreksleider  en beoefen daarbij de Verbindende Communicatie. Kortom, graag ga ik ook het gesprek met je aan over bijvoorbeeld de voor(oor)delen van duurzame initiatieven zoals “lokaal geld“.

Beweging door dans is een belangrijke hobby en inmiddels ook werk geworden door het organiseren van dansevenementen voor “blotevoetendansers” en door het beheer van de danskalender. Deze agenda wordt iedere maand door meer dan 3000 bewuste dansers geraadpleegd. Er kan ook op geadverteerd worden.

Verder houd ik van cello spelen, zingen en van houtbewerken. Naast deze hobby’s vind ik het fijn om te werken achter en met de computer, teksten te redigeren, een eenvoudige website te bouwen, zoals deze. En vooral ook te klussen met mijn handen in en om het huis.

Met andere woorden: ik houd van afwisseling, beweging en duurzaamheid! Prettig om jou van dienst te zijn.

Ik kom graag met je in contact! Maken we een afspraak?

Reinier Duurzame Dienst
KvK 67795536
BTWnr NL091776259B01
NL76 ASNB 0942 8451 29