Danskalender.nl

dans beweging contact

of zie verder Blotevoetendans.NU

de overzichtelijke agenda voor ‘bewuste dansers’

Stuur je vragen of opmerkingen over de danskalender aan de beheerder. Dank!

Hoe is de danskalender ontstaan

Als gepassioneerd danser vond ik het lastig om snel en makkelijk dansevenementen te vinden. Vooral wanneer ik een keer eens buiten mijn regio wilde dansen. Ik zocht dan dansfeesten en workshops waar op blote voeten en in contact kon worden gedanst, verstild of juist extatisch en waar de muziek qua geluidsniveau prettig was voor de oren. Het ging mij om vrij kunnen dansen, het mogen improviseren, alleen of samen.

In samenwerking met de ontwerper van de tangokalender.nl ben ik in april 2016 begonnen met de danskalender voor het ‘anders dansen’ en het blote-voeten-dansen. Eenmaal bezig om evenementen te verzamelen, kwam ik er tot mijn vreugde achter dat er een enorm aanbod is aan ‘anders dansen’. En bij deze evenementen komen vooral bewuste dansers!

De danskalender is bedoeld voor promotie van deze dansfeesten, workshops, dansvakanties en weeklessen; altijd evenementen waar geen drugs, matig of geen alcoholgebruik de regel is. En niet alleen in Nederland, overal in de wereld wordt er bewust gedanst!

Inmiddels meer dan 3000 bezoekers per maand

In één oogopslag is nu te zien waar er op een bepaalde dag (veilig en prettig) op blote voeten of zacht dansschoeisel gedanst kan worden. Maar ook kun je de meerdaagse evenementen en dansvakanties bekijken. En natuurlijk de gegevens van dansdocenten met hun aanbod van vaste dansgroepen en lessen.

Opgenomen zijn de evenementen waar het dansen op blote voeten/zacht schoeisel een belangrijke plaats in neemt. Dansen doen we vaak op muziek, en soms ook in de natuur of in de stilte van je eigen hart. Dus zo kan dansen zelfs meer zijn dan bewegen op muziek.

De organisator van een dansevenement (ook les, workshop, cursus, vakantie)  kan dit doorgeven met een formulier. Zie voor verdere info de site blotevoetendans.NU

Adverteren met een banner op de site

danskalenderOp de danskalender blotevoetendans.NU kan ook met een banner geadverteerd worden.
De site wordt inmiddels door meer dan 3000 dansers iedere maand bezocht!

lees meer over de kalender voor de Conscious Dancer.

bezoekstatistiek danskalender