Dansevenement doorgeven

Wijzigen van al opgenomen (herhalend of incidenteel) dansevenement

Voor het veranderen van een al opgenomen dansevenement, stuur je een mail aan info@blotevoetendans.nu . Bijvoorbeeld wanneer je de locatie of de datum wilt veranderen.
Bovendien is meer  informatie over het doorgeven van wijzigingen ook op deze pagina te lezen.

Kies hieronder een formulier om een dansevenement of dansaanbod door te geven

♥ Heb je een dansevenement, dat al eerder is doorgegeven en gepubliceerd is op de danskalender en herhaal je dat nu? Geef dan de nieuwe datum/data door met formulier evenement kopiëren.
Veranderen er meer gegevens, zoals locatie, prijs, aanvangstijden, of bijzonderheden (DJ/thema)? Gebruik dan één van de volgende formulieren.

♥ Voor het doorgeven van een nieuw incidenteel dansevenement op één dag(deel) of avond: kies formulier incidenteel. Jouw evenement wordt vermeld op de pagina ‘evenementenagenda’.

♥ Heb je een dansevenement op meerdere afzonderlijke data of met een vast herhaalpatroon: kies formulier herhalend evenement, waarbij het evenement op iedere datum (en incidenteel) is te bezoeken.
Jouw evenementen worden vermeld op de pagina ‘evenementenagenda’.

♥ Gaat het om een dansevenement op meerdere aaneengesloten dagen: kies formulier meerdere dagen.
Dit kan bijvoorbeeld een dansfestival, -vakantie, -cursus, -training zijn in Nederland of daarbuiten.
Deze wordt vermeld op de pagina ‘meerdaags evenement, festival, vakantie’.

Dansevenementen, dansworkshops en open danslessen die echt incidenteel te bezoeken zijn, worden gratis* in de evenementenagenda opgenomen. Voorts ook evenementen met meditatieve beweging, een liveconcert waarbij gedanst kan worden, of een promotie(-les of -workshop) voor een danscursus.

*) Per dansschool/organisator kan echter gratis één dansles per gemeente iedere week worden opgenomen. Dit zijn dan open lessen. Dat wil zeggen dat deze ook echt incidenteel te bezoeken zijn.
Wil je meer wekelijkse open lessen vermeld hebben? Dat kost dan minder dan 21 cent per wekelijkse vermelding.

Op deze pagina is over de promotie van jouw wekelijkse danslessen meer te lezen.

Vermeld jezelf ook als dansschool of dansdocent

Naast het bovenstaande is er de mogelijkheid je algemene aanbod als dansschool, als dansdocent te vermelden. Wanneer je dat wilt, geef dat door met dit formulier school/docent.  Per gemeente staan de gegevens vermeld waar de danslessen plaatsvinden of je cursus plaatsvindt. Op de danskalender  ‘(wekelijkse) lessen’ zie je hoe dat er dan uitziet.

Danscursus van niet aaneengesloten dagen

Voor het aankondigen van een danscursus in de dansagenda per dag kan gratis de eerste datum worden opgenomen (gebruik dan formulier ‘incidenteel’). Wel moet deze aankondiging een echt open les zijn, bijvoorbeeld ter promotie van de cursus. Al met al is voor een danscursus het adverteren met een banner* het meest geschikt. Zeker wanneer de cursus uit hele dagen bestaat.

We dansen op blote voeten of zacht dansschoeisel

Op ieder formulier staat de vraag:
Is het dansen op blote voeten (of op zacht dansschoeisel)?  Als dat voor jouw dansevenement geldt, antwoord dan met ja .
Schrijf dan “ja” met kleine letters, want dit is tevens als anti-spam bedoeld.

Adverteren met een banner

Voor een dansfestival, -vakantie, -cursus, -training, -opleiding is dus het adverteren met een banner* de beste manier. Hiermee komt jouw dansevenement onder de aandacht van ‘bewuste bewegers’. Want meer dan 3000 mensen bezoeken iedere maand de danskalender. En dat worden er steeds meer.

*) Op de danskalender kan dus worden geadverteerd met een bannerOp deze pagina zijn de prijzen en mogelijkheden te lezen.

dansevenement anders bewegen doorgeven
Doorgeven van een dansevenement voor publicatie op de danskalender