aanbieding voor drie massages

geïnspireerd door Lomi Lomi en Ayurveda

In 2017 heb ik een aanvullende massagecursus gevolgd: Lomi-Lomi. Dit is een massagevorm afkomstig uit Hawaï en die net als de Ayurvedische massage die ik praktiseer, een volledige lichaamsmassage is.

In de Huna, een Hawaïaanse filosofie, gaat het vooral om de twee zaken: Harmonie en Liefde. Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer tot blokkades in de energiestroom leidt. De massage zorgt ervoor dat die blokkades verzacht worden of verdwijnen en heeft daarom een helende werking.

Lomi is de Hawaïaanse term voor massage en betekent “drukken, kneden, wrijven”, maar ook “met fluwelen pootjes van een tevreden kat aanraken”.

Effectief

Net als in door Ayurveda geïnspireerde massage die ik al wat jaren geef, bevordert mijn op Lomi Lomi geïnspireerde massage je levensenergie. Het heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop, organen en immuunsysteem. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen.

Geef je leven een extra boost!

Geniet van de ontspanning en het weldadig effect. Geniet van de ‘dans’! Het ondergaan van een massage vervordert je levenslust en energie.

Jouw bijdrage voor een massagesessie

De prijs* van € 70 gaat uit van een sessie van aankomst, massage (circa 1,5 uur) en rusten, alles bij elkaar dus ruim 2 uur.
Wanneer ik bij jou thuis masseer komen daar nog mijn reiskosten bij (0,25 per km gerekend vanaf mijn huisadres in Leusden, heen en terug).

Bij gebruik van je eigen grote handdoeken en eventueel een dunne deken geef ik een korting van € 5 op bovengenoemde prijs.

*) Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Lees ook deze pagina over de praktische zaken en voorwaarden voor mijn massage.

speciale prijs

Wil je geregeld gemasseerd worden? Dan hanteer ik de speciale prijs*
van € 180
voor een ‘strippenkaart’ van drie massages van ruim 1,5 uur.
Je kunt ook iemand anders op jouw strippenkaart een massage cadeau doen. De strippenkaart betaal je bij de eerste massage contant (er kan gepind worden) en is zes maanden geldig.
Wanneer ik bij jou thuis masseer komen daar nog mijn reiskosten bij (€ 0,25 per km gerekend vanaf mijn huisadres in Leusden, heen en terug).
Bij gebruik van je eigen grote handdoeken/badlaken en eventueel een dunne deken geef ik een korting van € 15 op bovengenoemde prijs. Dus dan € 165,- !

*) Genoemde bedragen zijn inclusief BTW

 

Auteur: Reinier

Ik ben Reinier van Alphen en woorden als autodidact en selfmade man passen goed bij mij. De rode draad in mijn leven is het projectmatig werken. Daarbij heb ik een helikopterview op financiële zaken, automatisering en communicatie. Mijn streven is maatschappelijke meerwaarde toevoegen aan dat waar ik mijn energie aan besteed. En aandacht geven aan evenwicht tussen ecologische, economische en sociale belangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.