Gezocht: mede-beheerder Danskalender

anders bewegen
Waar gaat het om en wat zijn de mogelijke taken als mede-beheerder:
  • Meehelpen de danskalender up-to-date te houden door het behandelen en verwerken van mail en het beantwoorden van vragen van dansorganisatoren. Het invoeren van nieuwe dansevenementen in de danskalender.
  • Meehelpen door het werven van adverteerders, adviseren m.b.t. opzet van een advertentiebanner, invoeren van de bannergegevens in het systeem van de danskalender.
  • Meehelpen in het beheer van de bijbehorende facebookpagina; onjuiste berichten verwijderen, lidmaatschapverzoeken beoordelen, dansorganisatoren wijzen op publicatie in de danskalender.nl indien nodig.
  • Meedenken en praten en beslissen hoe we zorgen dat de danskalender steeds meer geraadpleegd wordt door blotevoetendansers.
Het betreft een vrijwilligersfunctie.

Je geeft je intentie aan en je ruimte in tijd en mate van betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Daarvoor spreken we een looptijd af.

De danskalender kost vooral geld en de inkomsten door advertentiebanners, advertentieregels en enkele donaties dekken de uitgaven nauwelijks. Lukt het om vanuit de gezamenlijke inzet in een kalenderjaar een positief saldo te genereren, dan verdelen we 50/50 de opbrengst.

Ik doe dit werk vanuit mijn passie en betrokkenheid bij het “blotevoetendansen”. Voor een mede-beheerder lijkt mij dit daarom ook van belang: dus zelf ook van blotevoetendans houden, en dit danspubliek en het soort evenementen een beetje te kennen.

Daarnaast is affiniteit met computersoftware, eventueel basiskennis programmeren, wel zo handig. Zelf heb ik daarin mijn beperkingen en leun hiervoor op de ontwikkelaar van de site danskalender (en tangokalender). Echter wanneer dit niet in je rugzak zit, maar je wel gemakkelijk met een (windows-)computer kunt omgaan, is dat al ook voldoende.

Verder is makkelijk, prettig en vriendelijk communiceren via mail en soms telefoon van belang. Soms moet dat in het Engels, iets waar ik zelf beperkt in ben.

Kortom: zie jij het als een leuke tijdsbesteding en uitdaging om de danskalender mee te helpen groeien, in belangstelling voor en volledigheid van evenementen, neem dan met mij contact op:

mail: info@blotevoetendans.nu
telefoon: 06- 110 646 73

Met dansende groet, Reinier

Reinier van Alphen
Leusden
duurzamedienst.nl

1 augustus 2020

Auteur: Reinier

Ik ben Reinier van Alphen en woorden als autodidact en selfmade man passen goed bij mij. De rode draad in mijn leven is het projectmatig werken. Daarbij heb ik een helikopterview op financiële zaken, automatisering en communicatie. Mijn streven is maatschappelijke meerwaarde toevoegen aan dat waar ik mijn energie aan besteed. En aandacht geven aan evenwicht tussen ecologische, economische en sociale belangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.