protocol Dans i.v.m. Corona

Met dank aan Dansondernemers Nederland, zie voor verdere actuele berichten hun site.

Nieuws voor de danssector!

Versie 2 van het Basisprotocol Dans is 28 juni vastgesteld. Dit protocol kan ingezet worden om verantwoord en veilig dansen mogelijk te maken. We zijn erg blij dat het protocol is vastgesteld. Met name kunnen dansscholen weer binnen dansen, ook in contact met een andere danser. Lees ook de richtlijnen van de overheid van 24 juni jl.

Helaas geldt dit alles nog niet voor (grote) dansfeesten en discotheken.

Voor danslessen en dansworkshops/cursussen is het protocol wel van toepassing. Daarbij is de 1,5 meter afstand tijdens de les/workshop niet van toepassing. Echter buiten de dansruimte is het wel de bedoeling die afstand tot elkaar aan te houden.

Je kunt je (vernieuwde) dansaanbod nu doorgeven voor vermelding op de blote-voeten-danskalender. Let wel op de beperkingen voor gratis vermelding van wekelijkse danslessen.

Ben je een dansdocent en geregistreerd bij de KvK, meld je dan aan bij Dansondernemers Nederland.

Ik wens je veel succes toe met het opstarten van jouw dansactiviteiten en hoop dat de danskalender je daarbij kan ondersteunen. Naast de agenda waar jij je evenement voor kan opgeven, is er nu ook een mogelijkheid dat jouw bezoekers zich kunnen registreren. Op de pagina reserveren staat beschreven hoe dat voor de bezoeker werkt. En lees hier hoe je dat reserveringssysteem kunt activeren.

Tekst van het protocol:

Om de tekst in volledig scherm op laptop/pc te lezen, klik dan hieronder op het fullscreen teken fullscreen

Mocht je dit protocol hierboven niet goed kunnen lezen, kun je het bestand downloaden. Gebruik dan een pdf-reader voor het lezen (als je die app hebt geïnstalleerd). Download dan hier het actuele protocol voor de danssector.

Voor vragen over dit protocol Dans kan je contact zoeken via mail met info@dansondernemers.nl.

Lees eventueel ook: Protocollen: zo zit het (bron: kvk)

dans beweging contact
danskalender