hoe dansen in corona-tijd?

Stichting Dansondernemers Nederland

Stichting Dansondernemers Nederland is een samenwerkingsverband van brancheorganisaties, wedstrijdbonden, vakverenigingen en dansondernemers, die ca. 2.388 dansaanbieders vertegenwoordigen waar jaarlijks meer dan 1,4 miljoen mensen dansen. Zij vertegenwoordigen dansondernemers in de meest uiteenlopende dansstijlen.

Met dank dus aan Dansondernemers Nederland, die onze belangen probeert te behartigen.
Zie voor verdere actuele berichten hun site.

Ben je een dansdocent en geregistreerd bij de KvK, meld je dan aan bij Dansondernemers Nederland.

Sinds 1 december 2020 is de tijdelijke coronawet van kracht. De wet vervangt de noodverordeningen.

Ben je niet zo thuis in juridische teksten, of vind je het lezen hiervan lastig,  zoek dan hiervoor deskundige hulp. Mijn tip is: Lees vooral wat wel mogelijk is.

Lees op de site van Dansondernemers.nl het laatst geldende protocol.

Voorlopig zijn overal (grote) dansfeesten, discotheken en dergelijke evenementen niet toegestaan.
Maar voor dansscholen, dansdocenten en danscoaches zijn er nog beperkte mogelijkheden.

Echter los van deze teksten kunnen er tijdelijk meer maatregelen worden afgekondigd die alle georganiseerde dansactiviteiten onmogelijk maken. In dat geval zal er een waarschuwing zichtbaar zijn wanneer de danskalender wordt geraadpleegd. Annulering van individuele evenementen in deze situatie, is niet nodig.

Lees eventueel ook: Protocollen: zo zit het (bron: kvk)

—-

Je kunt je (vernieuwde/aangepaste) dansaanbod doorgeven voor vermelding op de blote-voeten-danskalender. Let wel op de beperkingen voor gratis vermelding van wekelijkse danslessen.
Ook zogenaamde online dansevenementen kun je doorgeven om te vermelden op de danskalender.

Ik wens je veel succes toe met het opstarten of de doorstart van jouw dansactiviteiten en hoop dat de danskalender je daarbij kan ondersteunen. Naast de agenda waar jij je evenement voor kan opgeven, is er nu ook een mogelijkheid dat jouw bezoekers zich kunnen registreren. Op de pagina reserveren staat beschreven hoe dat voor de bezoeker werkt. En lees hier hoe jij voor jouw dansaanbod, dit reserveringssysteem kunt activeren.

dans beweging contact
danskalender