Dansevenement doorgeven

voor gratis* publicatie op de danskalender.nl

Waar op deze site staat “evenement” wordt ook bedoeld: dansfeest, -workshop, -cursus, -lessen.
Controleer en zorg zelf voor correcte vermelding van je dansevenement op de danskalender. Na publicatie kun het namelijk zelf wijzigen of annuleren.

Kies hieronder een formulier om een dansevenement of dansaanbod door te geven

♥ Heb je een dansevenement, dat al eerder is doorgegeven en gepubliceerd is op de danskalender en herhaal je dat nu? Geef dan de nieuwe datum/data door met formulier evenement kopiëren.
Veranderen er meer gegevens, zoals locatie, prijs, aanvangstijden, of bijzonderheden (DJ/thema)? Gebruik dan één van de volgende formulieren.

♥ Voor het doorgeven van een nieuw incidenteel dansevenement op één dag(deel) of avond: kies formulier incidenteel. Jouw evenement staat dan op de pagina ‘evenementenagenda’.

♥ Heb je een dansevenement of -les op meerdere afzonderlijke data of met een vast herhaalpatroon: kies formulier herhalend evenement, waarbij het evenement op iedere datum (dus incidenteel) is te bezoeken*.
Jouw evenementen worden vermeld op de pagina ‘evenementenagenda’.

♥ Gaat het om een dansevenement op meerdere aaneengesloten dagen: kies formulier meerdere dagen.
Dit kan bijvoorbeeld een dansfestival, -vakantie, -cursus, -training zijn in Nederland of daarbuiten.
Kijk op de pagina ‘meerdaags evenement, festival, vakantie’.

♥ Geef de lessen van een besloten groep, meerdere weeklessen*), (jaar)cursus of (jaar)training door met dit formulier voor school/docent.
Je tekst wordt vermeld op de pagina ‘(wekelijkse) lessen’.

Dansevenementen, dansworkshops en danslessen die je echt incidenteel kunt bezoeken, worden gratis* in de evenementenagenda opgenomen. Voorts ook evenementen met meditatieve beweging, een liveconcert waarbij gedanst kan worden, of een promotie(-les of -workshop) voor een danscursus.

*) Per dansschool/organisator kan gratis één dansles per gemeente iedere week worden opgenomen. Dit zijn dan echt open lessen. Dat wil zeggen: incidenteel en door iedereen te bezoeken.
Wil je meer wekelijkse open lessen vermeld hebben? Dat kost dan (vanaf) 42 cent per wekelijkse vermelding.

Op deze pagina is over de promotie van jouw wekelijkse danslessen meer te lezen.

Vermeld jezelf ook als dansschool of dansdocent

Vermeld ook je algemene aanbod als dansschool of als dansdocent. Geef die informatie dan door met dit formulier voor school/docent.  Per gemeente staan de gegevens vermeld waar de danslessen plaatsvinden of je cursus plaatsvindt. Op de danskalender, de pagina  ‘(wekelijkse) lessen’ zie je hoe dat er uit ziet.

Danscursus van niet aaneengesloten dagen

Voor het aankondigen van een danscursus in de dansagenda per dag kan gratis de eerste datum worden opgenomen (gebruik dan formulier ‘incidenteel’). Wel moet deze aankondiging een echt open les zijn, bijvoorbeeld om een cursus te promoten. Al met al is voor een danscursus of jaartraining en zo, het adverteren met een banner* het meest geschikt. Zeker wanneer de cursus uit meerdere dagen bestaat die niet aaneengesloten zijn.

Wijzigen van al opgenomen (herhalend of incidenteel) dansevenement

Voor het veranderen van een al opgenomen dansevenement, stuur je een mail aan info@blotevoetendans.nu . Bijvoorbeeld wanneer je de locatie of de datum wilt veranderen.
Bovendien is meer informatie over het doorgeven van wijzigingen ook op deze pagina te lezen.

Adverteren met een banner is heel betaalbaar

Voor een dansfestival, -vakantie, -cursus, -training, -opleiding is het adverteren met een banner** de beste manier. Hiermee komt jouw dansevenement onder de aandacht van ‘bewuste bewegers’. Want inmiddels bezoeken iedere maand meer dan 4000 van deze mensen de danskalender. Dus steeds meer bewuste dansers ontdekken de danskalender!

**) Op de danskalender kun je dus adverteren met een bannerOp deze pagina staan de prijzen en mogelijkheden.

De danskalender biedt een reserveringssysteem aan.

En het gebruik hiervan is gratis! Door dansers te laten reserveren voorkom je dat er te veel mensen op de stoep staan en geef je dansers duidelijkheid over of ze kunnen komen dansen. Want je geeft een maximum aantal bezoekers op. Hoe het werkt kun je (klik) hier lezen.

Dankzij dit systeem hoef je reserveringen niet per mail of telefoon af te handelen. Dus weinig rompslomp, vertraging en onduidelijkheid. Je kunt het activeren bij het doorgeven van je evenement, lessen, workshop.  Je kunt het ook later activeren. Lees dan hier hoe je dat zelf doet.

Ja, we dansen op blote voeten of zacht dansschoeisel

Ieder formulier eindigt met de vraag: Is het binnen dansen op blote voeten (of op zacht dansschoeisel)?
Als dat voor jouw dansevenement/lessen echt klopt, antwoord dan met ja . Ook wanneer je het dansen i.v.m. de Coronacrisis nu buiten aanbiedt en het daardoor op schoeisel plaatsvindt.  Schrijf dan “ja” met kleine letters (want dit is tevens een anti-spam maatregel).

 

dansevenement anders bewegen doorgeven
Doorgeven van een dansevenement voor publicatie op de danskalender