Massage

energetische massage
Energetische massage

Ik geef een door Ayurveda en Lomi Lomi geïnspireerde energetische massage. Beide massagevormen combineer ik. Allebei zijn deze gericht op je energiehuishouding en welbevinden. Regelmatige massage draagt bij aan een gezondere levensstijl met meer levensvreugde. Het ondersteunt het zelf-genezend vermogen en werkt balancerend voor lichaam en geest. Bovendien is een massage heerlijk om te ervaren.

De massage is in principe een gehele lichaamsmassage. Dus ook borst, buik, hoofd en gezicht komen aan bod. De massage is erop gericht om spanning en onrust in lichaam en geest te reduceren. In mijn massagetechniek houd ik rekening met je specifieke wensen, klachten of pijn. Delen van het lichaam kunnen extra aandacht krijgen. En indien gewenst of medisch noodzakelijk, kunnen andere delen van het lichaam worden overgeslagen. Een gedeeltelijke massage is dus ook mogelijk.

Mijn massage heeft een kalmerend, ontspannend en reinigend effect, voedt en balanceert, zowel fysiek als geestelijk. Het werkt niet alleen op de spieren, maar ook op het energiesysteem. Daartoe worden de zogenoemde marmapunten (dit zijn vitaal gevoelige plekken in de Ayurdedische massage) geactiveerd. Deze staan in verbinding met bepaalde lichaamsfuncties en organen.
En op de pagina Lomi Lomi massage die je graag geef, is meer informatie over deze andere massagevorm te lezen. Beide massagevormen combineer ik tot een geheel.

Mijn massage is geschikt voor iedereen.

bij je thuis masseren

Graag geef ik de massage bij je thuis. Hiervoor heb ik een enkel dagdeel in de week, met name avond, beschikbaar.
Indien de massage op de begane grond (of via brede trap/lift naar verdieping) gegeven kan worden, kom ik met mijn massagetafel naar je toe. Er is een goed te verwarmen ruimte nodig met een vrije vloeroppervlakte van minimaal 2.80 x 1.80 mtr.
Er wordt een warme olie met uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt. We gebruiken jouw (hand)doeken of laken.

Andere massagelocaties

Bij mij thuis in een rustige kamer  in Leusden kan ik je masseren. Deze kamer deel ik met mijn partner die daar haar bijzondere ademtherapie en massage geeft.

Ook in de praktijk van Ingrid van Rhee in Veenendaal geef ik massagesessies. Er kan daar geboekt worden op een dinsdag, donderdag of vrijdag vanaf 11 uur.

Bel of mail mij voor het maken van een afspraak voor een volledige massage van circa 1,5 uur.  Er kan ook voor een half uur, of een uur geboekt worden. Echter dit kan alleen wanneer er meerdere massages die dag op de betreffende locatie door mij te geven zijn.

Praktische info

De massage wordt gegeven op een massagetafel. Indien gewenst kan ondergoed worden aangehouden (dan worden heup/billen en borstgebied niet of beperkt gemasseerd).
De massagetafel wordt verwarmd. Ondertussen geef ik informatie en stemmen we af.

Ik maak gebruik van warme natuurlijke oliën. Misschien heb je zelf een natuurlijke massageolie die je graag wilt gebruiken, neem die dan mee.
Na de massage is er tijd om kruidenthee/warm water te drinken. Het is goed om de rest van de dag regelmatig (lauwwarm) water te drinken.

tarief*

Je betaalt €75 voor een sessie van kennismaking, massage (circa 1,5 uur) en rusten. Houd rekening met totaal 2 uur. Er kan contant met gepast geld of per pin betaald worden.
Bij gebruik van je eigen grote handdoeken en eventueel een dunne deken geef ik een korting van €5 zodoende wordt de prijs €70
Wanneer ik je bij jou thuis masseer komen daar nog reiskosten* van 16ct per km bij (gerekend vanaf mijn huisadres in Leusden).

*) Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

En ook is te betalen in Utrechtse Euro’s

deelmassage

Het is mogelijk om een deel-massage te ontvangen, bijvoorbeeld alleen hoofd, of alleen rug en/of benen. Dus jij geeft aan waar je behoefte aan hebt. Een deelmassage is bij mij thuis in Leusden altijd af te spreken. In Veenendaal is dit alleen mogelijk wanneer ik daar meerdere massagesessies heb. Kosten* voor een deel-massage zijn:
– circa half uur 30 Euro
– circa uur 60 Euro
Bij gebruik van je eigen grote handdoeken en eventueel een dunne deken geef ik een korting van € 5,- op bovengenoemde prijs.
De rusttijd bij een deelmassage is beperkt tot 5 minuten per half uur.

*) excl. reiskosten van 16ct per km. Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

korting

Wil je vaker gemasseerd worden? Dan heb ik een goed aanbod en een speciale prijs voor een ‘strippenkaart’ vanaf drie volledige massages. En je kunt ook iemand anders op jouw strippenkaart een massage cadeau doen.

Ik heb onder meer bij Anand de opleiding tot masseur gevolgd.

Workshop massage

Massage begint dus met aanraken, met aandacht en met het afstemmen op de ander.
Wil je zelf intuïtief leren masseren om zo bijvoorbeeld thuis je kind of partner te helpen bij ontspannen? Ik geef je graag tips om dit te realiseren. Als je hierin interesse hebt, dan organiseer ik graag een workshop (ook in bedrijven en instituten). Al vanaf 4 personen.

Klik hier voor informatie over een massageworkshop