Massage

energetische massage
Energetische massage

Ik geef je graag een door Ayurveda en Lomi Lomi geïnspireerde energetische massage. Beide massagevormen combineer ik. Allebei zijn deze gericht op je energiehuishouding en welbevinden. Regelmatige massage draagt bij aan een gezondere levensstijl met meer levensvreugde. Het ondersteunt het zelf-genezend vermogen en werkt balancerend voor lichaam en geest. Bovendien is een massage heerlijk om te ervaren.

De massage is in principe een gehele lichaamsmassage. Dus ook borst, buik, hoofd en gezicht komen aan bod. Er worden geen seksuele handelingen verricht. De massage is erop gericht om spanning en onrust in lichaam en geest te reduceren. In mijn massagetechniek houd ik rekening met je specifieke wensen, klachten of pijn. Delen van het lichaam, zoals de rug, kunnen extra aandacht krijgen. Indien gewenst of medisch noodzakelijk, kunnen andere delen van het lichaam worden overgeslagen. En een gedeeltelijke massage is dus ook mogelijk.

Mijn massage heeft een kalmerend, ontspannend en reinigend effect, voedt en balanceert, zowel fysiek als geestelijk. Het werkt niet alleen op de spieren, maar ook op het energiesysteem. Daartoe worden de zogenoemde marmapunten (dit zijn vitaal gevoelige plekken in de Ayurdedische massage) geactiveerd. Deze staan in verbinding met bepaalde lichaamsfuncties en organen.
Op deze pagina kun je meer lezen over de Lomi Lomi massage die je graag geef.  Beide massagevormen combineer ik tot een geheel.

Mijn massage is geschikt voor iedereen.

bij je thuis masseren

Graag geef ik de massage bij je thuis. Hiervoor heb ik een enkel dagdeel in de week, met name avond, beschikbaar. Wel wil ik gemakkelijk met mijn massagetafel binnen kunnen komen.
Dus begane grond of via brede trap/lift naar verdieping komen is goed mogelijk. Verder is er een goed te verwarmen ruimte nodig met een vrije vloeroppervlakte van minimaal 2.80 x 1.80 mtr. Een stopcontact in de buurt is prettig, om de massagetafel te kunnen verwarmen.
Er wordt een warme olie met uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt. We gebruiken jouw grote (bad/hand)doeken of laken.

Andere massagelocaties

In een rustige kamer bij mij thuis in Leusden kan ik je ook masseren. Deze masseerkamer gebruikt ook mijn partner die daar haar ademtherapie en massage geeft.

Ook in de praktijk van Ingrid van Rhee in Veenendaal kan ik massagesessies verzorgen.  Meestal is op een dinsdag of donderdag vanaf 14 uur tot 16 uur het daar mogelijk.

Bel of mail mij voor het maken van een afspraak voor een volledige massage van circa 1,5 uur.  Er kan ook voor een half uur, of een uur geboekt worden. Echter dit kan alleen wanneer er meerdere massages die dag op de betreffende locatie door mij te geven zijn.

Praktische info

De massage wordt gegeven op een massagetafel. Indien ondergoed wordt aangehouden worden heup/billen en borstgebied niet of beperkt gemasseerd. Daarover maken we duidelijke afspraken.
De massagetafel wordt verwarmd. Ondertussen geef ik informatie en stemmen we af.

Ik maak gebruik van warme en oliën op natuurlijke basis. Misschien heb je zelf een natuurlijke massageolie die je graag wilt gebruiken, neem die dan mee.
Na de massage is er tijd om kruidenthee/warm water te drinken. Het is goed om de rest van de dag regelmatig (lauwwarm) water te drinken.

Voor alle duidelijkheid: er worden geen seksuele handelingen verricht.

tarief*

Je betaalt €70,- voor een sessie van kennismaking, massage (circa 1,5 uur) en rusten. Houd rekening met totaal 2 uur. Er kan contant met gepast geld of per pin betaald worden.
Bij gebruik van je eigen grote handdoeken en eventueel een dunne deken geef ik een korting van €5 en dan wordt de prijs € 65,-.
Voor het reizen naar jouw huis en terug, reken ik 25ct per (gerekend vanaf mijn huisadres in Leusden).

*) Er wordt geen BTW berekend. Ik maak gebruik van de zogenaamde KOR regeling voor zelfstandigen.

En ook is te betalen in Utrechtse Euro’s

deelmassage

Het is mogelijk om een deel-massage te ontvangen, bijvoorbeeld alleen hoofd, of alleen rug en/of benen. Dus jij geeft aan waar je behoefte aan hebt. Een deelmassage is bij mij thuis in Leusden altijd af te spreken. In Veenendaal is dit alleen mogelijk wanneer ik daar meerdere massagesessies heb. Kosten* voor een deel-massage zijn:
– circa half uur 30 Euro
– circa uur 55 Euro
Bij gebruik van je eigen grote handdoeken en eventueel een dunne deken geef ik een korting van € 5,- op bovengenoemde prijs.
De rusttijd bij een deelmassage is beperkt tot 5 minuten per half uur.

*) Er wordt geen BTW berekend.

korting

Wil je vaker gemasseerd worden? Dan heb ik een goed aanbod en een speciale prijs voor een ‘strippenkaart’ vanaf drie volledige massages. En je kunt ook iemand anders op jouw strippenkaart een massage cadeau doen.

Ik heb onder meer bij Anand de opleiding tot masseur gevolgd.

Workshop massage

Massage begint dus met aanraken, met aandacht en met het afstemmen op de ander.
Wil je zelf intuïtief leren masseren om zo bijvoorbeeld thuis je kind of partner te helpen bij ontspannen? Ik geef je graag tips om dit te realiseren. Als je hierin interesse hebt, dan organiseer ik graag een workshop (ook in bedrijven en instituten). Al vanaf 4 personen.

Klik hier voor informatie over een massageworkshop