Diensten door vrienden

duurzaam, verbindend en holistisch

Op deze pagina deel ik graag de bevlogenheid en de passie die vrienden hebben in en voor hun werk door een korte omschrijving en link naar hun site te vermelden.

Iemand zei eens: het gaat niet om concurrentie, wel om elkaar te versterken en enthousiasmeren. Daar doe ik graag aan mee. Jij ook?

Lot Vis Leusden: “Ik hou van de magie van de draaischijf die op mij een meditatieve uitwerking heeft. Ik werk graag intuïtief. En daarbij geniet ik van de schoonheid van de Imperfectie.”
Haar aanbod: keramiek zoals gedraaide potten, schalen, urnen, vrije vormen, in opdracht en voorraad. 

Emmy Stelling Apeldoorn: “Ik wil vrouwen laten ervaren dat zij een succesvol en plezierig leven kunnen creëren door zich te verbinden met hun vrouwelijke kracht. Ten gunste van haarzelf, haar leven, haar relaties en wat zij wil bereiken. Deze kracht leeft in iedere vrouw en laat ons openstaan, ontspannen, authentiek en toegankelijk zijn. En je loopt elke ruimte stralend en vol zelfvertrouwen binnen.”
Haar aanbod: workshops, trainingen, cursussen, lezingen.

Krieno Kolthof Zeist: Bij Kolthof Tuinen staat duurzaamheid hoog in het vaandel. “[…] de liefde voor natuur en tuin wakkerde aan, en mijn creatieve talenten kregen een nieuw werkgebied.”
Zijn aanbod: Advies, ontwerp, aanleg, onderhoud, kunst

Susana Rusch: “Contact maken met wat er leeft is mijn passie, tot de kern komen. Kwaliteiten & verlangens ontdekken èn uiten. Luisteren naar je lijf en naar anderen. Ik doe niets liever dan deze vaardigheden overdragen: verbaal, non-verbaal, op schrift of digitaal.”
Haar aanbod: training, coaching & opleidingen in communicatie.

Afke van der Zwaard Amersfoort: “Met een ‘mindfull’ oog voor detail verbeeld ik (fotografisch) op inspirerende en eigen wijze de wereld om ons heen. Met veel plezier kijk ik mee in jouw wereld, jouw organisatie, jouw team: ik kijk er naar en laat je op een nieuwe manier meekijken. Mijn beelden kunnen je verwonderen, troosten, erkennen, inspireren, plezieren. Mijn beelden zijn bij uitstek ook bruikbaar door mindstyle-redacties.”
Haar aanbod: beeldmaker en vormgever

Anne Boerrigter Zeist: “ik ben Reikimaster sinds 2012 en naast Reiki geven, wijd ik studenten in de rijke traditie van Usui Shiki Ryoho. Ik werk vanuit Zeist, waar ik woon en beschik over een oefenruimte waar ik les kan geven en met groepen Reikistudenten kan oefenen. Waar mogelijk zoek ik verdieping in mijn Reikibeoefening. Sinds 2015 verdiep ik mij in regeneratief denken, bedoeld om mensen, organisaties en gemeenschappen weer terug te brengen bij hun bron, in verbinding met het grotere geheel waarvan zij deel uitmaken.”
Haar aanbod: Reikibehandeling, -cursussen en -oefenavonden

Caroline van Lankveld Zeist: “Door bewust aandacht te geven aan hetgeen spanning en stress veroorzaakt, maak je contact met de elementen die belemmerend voor je werken. Juist met aandacht creëer je ruimte en zet je je energie weer in beweging. Vitaliteit en ontspanning zijn het gevolg. Door te werken met je geest en je lichaam kunnen deze veranderingen ontstaan. Het lichaam geeft altijd weer een ingang om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen en contact te maken met wat wezenlijk is voor iemand.”
Haar aanbod: therapie, training, coaching

Jördis Jakubczick Amsterdam: “Wat de Praktijk voor Somatic Healing zo bijzonder maakt is de combinatie van kennis en ervaring. Door diepgaande kennis in anatomie, fysiologie en kinesiologie ben ik specialist in het luisteren en begrijpen van het lichaam. Hierop aanvullend gebruik ik energetische behandelingen. Kortom, een therapie op holistische wijze voor lichaam, geest en ziel.”
Haar aanbod: therapie, massage, coaching, dans

Sander Boelens: “De kringloop is verstoord. Alles en iedereen werkt in Europa voor de kosten van de vergrijzing, voor de pensioenen en zorgkosten van de oudere generaties. Maar zonder dat de jongere generaties in staat worden gesteld de snel oplopende kosten te betalen.
Zijn aanbod: onafhankelijk onderzoek, lezingen, schrijver

Weynand van Alphen: Innoveren in bouw-efficiëntie en duurzaamheid van materialen is een ‘must’. Met elkaar brengen we balans aan tussen woonplezier en wat de keuzes die je nu maakt in de toekomst kunnen betekenen. Meedenken in jouw belang.
Zijn aanbod: begeleiding renovatie, bouwproces, van idee tot inrichting.

Ingrid van Rhee: “Ik woon in Veenendaal. Mijn passie voor bewegen en beheersing van het lichaam is ontstaan in mijn jeugd. Na lesgeven in judolessen begon ik in 1989 met yoga en in de eerste les had ik al een gevoel van thuiskomen!”
Haar aanbod: yoga, mindful coaching, praktijkruimtes