DansJeVrij!

DansJeVrij!

 

Waarschijnlijk tot 1 september is het ‘vrij dansen in de huiskamer’ en wanneer het jou uitkomt, op muziek van DansJeVrij!
Noodzakelijk en begrijpelijk i.v.m. het indammen van de verspreiding van het Coronavirus, annuleren we onze dansfeesten. Zodra het mogelijk is, starten we weer met onze dansfeesten.

Dus Dansjevrij! begint zodra het kan en contactvol bewegen mag.

En zoek je muziek om op te bewegen om of om naar te luisteren?
Luister dan naar deze spotify – speellijst.

 

Als medeorganisator en als de DJ van DansJeVrij! in Amersfoort en Naarden promoot ik graag dit heerlijke dansfeest.

Iedere eerste zaterdag van de maand is er in Amersfoort een DansJeVrij! en die begint altijd met een workshop en daarna vrij dansen tot middernacht.

En de derde zaterdag van de maand is er in Naarden een “special” DansJeVrij! die begint met een kort Samen-In-Dansen en dan aansluitend vrij dansen tot 23 uur.

Aanmelden is niet nodig. Er kan contant betaald worden (soms ook met pin).

De locaties
  • 1e zaterdag van de maand: (meestal) in Amersfoort in de voormalige Prodentfabriek en nu genoemd Nieuwe Stad: broedplaats voor Vernieuwers, aanpakkers en veroveraars. Deze ruimte met een eigenzinnige en ruwe uitstraling huren wij van De Danswerkplaats.
  • 3e zaterdag van de maand: in Naarden in het Sportcentrum De Lunet, Amersfoortsestraatweg 16 ingang rechts van het sportcentrum. Aan de buitenkant is het niet te zien, maar het is een prachtige en fijne ruimte  die wij huren van NIA – Art of Moves.

Raadpleeg altijd de agenda voor de laatste informatie van het DansJeVrij! evenement.

Al meer dan 25 jaar!

DansJeVrij! is in maart 1992 in Utrecht gestart als DanceFree.  De muziek die er klinkt komt uit alle werelddelen, allerlei stijlen en uit alle tijden. Muziek waarbij je uit je dak kunt gaan, maar ook die je uitnodigt om weer ‘naar binnen’ te keren. De variatie in ritmes en energie, gecombineerd met een vloeiende opeenvolging van stijlen, stilte- en even schrikken-momenten en zorgen voor een dansavond die van begin tot eind afwisselend en uitdagend is. En altijd… vriendelijk voor de oren!

We dansen op blote voeten. Op de dansvloer laten we alleen de muziek spreken. ‘Social talk’ doen we graag buiten de dansvloer. Kom het eens beleven! Lees op deze site meer over DansJeVrij!

Abonneren op de nieuwsbrief van DansJeVrij!

Interesse in andere dans-mogelijkheden in Nederland en België?

Kijk dan op de danskalender.nl.