DansJeVrij!

DansJeVrij!

Als medeorganisator van DansJeVrij! in Amersfoort en Naarden promoot ik graag dit heerlijke dansfeest.
Iedere eerste en derde zaterdag van de maand is er een DansJeVrij! en het begint altijd met een workshop.

Aanmelden is niet nodig. Er kan contant betaald worden (soms ook met pin).

De locaties
  • 1e zaterdag van de maand: in Amersfoort in de voormalige Prodentfabriek en nu genoemd Nieuwe Stad: broedplaats voor Vernieuwers, aanpakkers en veroveraars. Deze ruimte met een eigenzinnige en ruwe uitstraling huren wij van De Danswerkplaats.
  • 3e zaterdag van de maand ingaande 16 september 2017: in Naarden in het Sportcentrum De Lunet, Amersfoortsestraatweg 16 ingang rechts van het gebouw. Het is in een prachtige ruimte met prettig relaxdeel, die wij huren van NIA – Art of Moves.
Al meer dan 25 jaar!

DansJeVrij! is in maart 1992 in Utrecht gestart als DanceFree.  De muziek die er klinkt komt uit alle werelddelen, allerlei stijlen en uit alle tijden. Muziek waarbij je uit je dak kunt gaan, maar ook die je uitnodigt om weer ‘naar binnen’ te keren. De variatie in ritmes en energie, gecombineerd met een vloeiende opeenvolging van stijlen, zorgen voor een dansavond die van begin tot eind afwisselend en uitdagend is. En altijd… vriendelijk voor de oren!

We dansen op blote voeten. Op de dansvloer laten we alleen de muziek spreken. ‘Social talk’ doen we graag buiten de dansvloer. Kom het eens beleven! Lees op deze site meer over DansJeVrij!

Abonneren op de nieuwsbrief van DansJeVrij!

Interesse in andere dans-mogelijkheden in Nederland en België?

Kijk dan op de danskalender.