DansJeVrij! in Naarden en Amersfoort

DansJeVrij!

Abonneren op de nieuwsbrief van DansJeVrij!

Als medeorganisator en als de DJ van DansJeVrij! in Amersfoort nodig ik je graag uit voor dit heerlijke dansfeest.

Iedere eerste zaterdag van de maand is er DansJeVrij! in Amersfoort.  Daar begint het dansfeest om 19:50 uur met een workshop van een uur en aansluitend vrij dansen tot ongeveer 23.15 uur.

En de derde zaterdag van de maand is er DansJeVrij! in Naarden. Dit begint om 19.30 uur met een workshop en dan aansluitend vrij dansen tot 23.30 uur.

Aanmelden en vooruit betalen is gewenst.

De locaties
  • 1e zaterdag van de maand: in Amersfoort Fabriekstraat 20, in de voormalige Prodentfabriek en nu genoemd Nieuwe Stad: broedplaats voor Vernieuwers, aanpakkers en veroveraars. Onze dansruimte met een eigenzinnige en ruwe uitstraling huren wij van De Danswerkplaats.
  • 3e zaterdag van de maand: in Naarden in het Sportcentrum De Lunet, Amersfoortsestraatweg 16 ingang rechts van het sportcentrum. Aan de buitenkant is het niet te zien, maar het is een prachtige en fijne ruimte  die wij huren van NIA – Art of Moves.

Raadpleeg altijd de agenda per locatie voor de laatste informatie van een DansJeVrij!-dansavond.

Al meer dan 30 jaar!

DansJeVrij! is in maart 1992 in Utrecht gestart als DanceFree.  De muziek die er klinkt komt uit alle werelddelen, allerlei stijlen en uit alle tijden. En muziek waarbij je uit je dak kunt gaan, maar ook die je uitnodigt om weer ‘naar binnen’ te keren. De variatie in ritmes en energie, gecombineerd met een vloeiende opeenvolging van stijlen, stilte- en even schrikken-momenten en zorgen voor een dansavond die van begin tot eind afwisselend en uitdagend is. En altijd… vriendelijk voor de oren!

Je danst op blote voeten. Op de dansvloer is het alleen de muziek die spreekt. ‘Social talk’ graag buiten de dansvloer, in de lounge. Kom het eens beleven! Welkom bij DansJeVrij! in Naarden en Amersfoort.

En luister eens naar deze spotify – speellijst , gemaakt door Lot & Reinier van team DansJeVrij! om op te bewegen of om naar te luisteren.  Dat wordt dan ‘vrij dansen in de huiskamer’ en wanneer het jou uitkomt, op muziek van DansJeVrij!

Zoek je andere dansplekken in Nederland en België?

Kijk dan op deze danskalender.